Portabil BT Imprimanta Termica: Fotografii de Imprimare, Etichete și Note de Studiu

  • 16.98lei
  • 196.26lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

【Imprimantă Termică Cu Utilizări Multiple】Mini Imprimanta Oferă O Cantitate Imensă De Capacitate Pentru Alegerea Ta.Puteți Imprima Fotografii Și Etichete, Note De Studiu, Note, Înregistrări, Imagini, Liste.De asemenea, Există o Mulțime De Teme În APLICAȚIA, Inclusiv Imagini, Etichete, Plan de zi cu Zi Șablon Și Diferite Modele de Desene animate, Permițându-Vă Imprima Ce Vrei.

【Wireless Conexiune BT】apăsați Lung Butonul de Alimentare timp De 3 Secunde Pentru a porni Imprimanta Termica.Apple Store Sau Goole de Căutare Pentru a Descărca "Print de Distracție", După BT Este Activat, Vă Puteți Conecta cu Ușurință La Imprimantă În "Dispozitivul Meu" de La Un Smartphone Sau Tabletă.Buzunar Imprimanta Este Compatibil Cu IOS si Android.

【Compact Și Portabil】Nostru Inkless Imprimanta Are O Dimensiune Compactă: 8x8x3.5cm/3.12x3.12x1.4in, Și o Greutate de 160g, Puteți Pune-L În Buzunar Sau în Geantă.Construit Într-UN 5V-1A Baterie Reîncărcabilă, Cablu Usb Atașat, 1.5 Ore Timp de Încărcare Și 1 Săptămână Timp de Așteptare, Care Salvează Probleme De pe termen Lung a Bateriei de Cumpărare Și de Înlocuire, de Asemenea, Ecologice.

【1Rolls Hârtie de Imprimantă Inclusă】Vine 1 Role Simplă Hârtie de Imprimantă,săli de Dvs. Diverse Nevoie.Această Imprimantă Portabilă Cu Imprimare de Înaltă calitate Cap, 200 Dpi, rezistent la Abraziune-Imprimanta Termica de Hârtie, Face Imaginea Mai Clară, Perfect Pentru Utilizarea În Casa Ta/birou/școală.

【Cadoul Ideal】Această Imprimantă Sprijin Instant Pringting Pentru Fotografii, Imagini, Etichete Și Mai Mult, Satisfacerea Nevoilor De Acasă Și Biroul Organizației.E Un Cadou Minunat Pentru Halloween, ziua Recunoștinței, de Crăciun Și zile De Naștere ale Prietenilor Și familiei.Descriere Produs

Citeste Mai Mult

Mai multe Caracteristici Cu Această Mână Printer, Acum Aveți Posibilitatea să Imprimați Fotografii, Etichete, Autocolante, Mesaje, Liste, Registre, Modele, Texte, Imagini, Oriunde si Oricand.Built-in de 1000mAh, Puteți Utiliza un Cablu USB Pentru a Încărca Prin Banca de Putere, Incarcator, Calculator Și Așa mai Departe.Conexiune Wireless Tehnologie, Acesta Poate Fi Ușor Conectat La telefonul Smartphone În Câteva Secunde, Compatibil Cu IOS Și Sisteme Android.Specificatii: Culoare: Verde/Roz Baterie: Built-in 1000mAh Baterie cu Litiu

Sistem Sprijinite: Android, IOS Dimensiune: 8x8x3.5cm/3.1x3.1x1.4 În Lista de Ambalare: Printer X 1 Manual de Utilizare X 1 5* Auto-adezive, Hârtie pentru Imprimantă +6 * Simplu de Hârtie de Imprimantă USB Cablu de Încărcare X 1 1*5colour Pen Citește Mai departe Victop Buzunar Imprimanta Termica Vă Permite Să Liber Combina Text, Imagini, Forme, text Și Coduri QR Pentru a Crea Imagini Unice.

Nostru Imprimantă de Buzunar Oferă O Cantitate Imensă De Capacitatea De Alegerea Dumneavoastră, Puteți Imprima Nota Și Lista, Face Noutate DIY Imagini, Imprimare Foto , Eticheta Element de zi cu Zi Și Mai mult.

Tag-uri: imprimanta termica : fotografii de imprimare etichete

  • Nume De Brand - gotoogo
  • Imprimare față-verso - No
  • Acceptă Imprimarea În Rețea - No
  • Modul De Alimentare Cu Hârtie - Rola De Alimentare
  • Viteza De Imprimare - 4ppm
  • Tip - Imprimantă De Buzunar
  • Origine - China Continentală
  • Max Dimensiune De Hârtie - A8
  • Tip De Interfață - usb
  • Anonim
    - 2023-09-12

    E ieftin de a rescrie, astfel încât este ușor de utilizat.

  • Anonim
    - 2023-08-25

    BUN.

  • Anonim
    - 2023-08-25

    Este bine să utilizați cu frecvente de imprimare de telefon mobil conținutul .. este util în multe feluri. Eu sunt mulțumit.

Rating

Scrie Un Comentariu